Здружение за заштита на правата на корисници на потрошувачки кредити 
Ние сме независно, непрофитно, непартиско, нерелигиозно здружение на граѓани, кое нуди правна помош и се залага за остварување и заштита на правата на корисниците на потрошувачки/брзи кеш кредити.

Заглавен си со потрошувачки или брзи кредити бидејќи финансиската институција не те извести за сите трошоци и провизии?

Имаш долг од потрошувачки кредит за кој сметаш дека е неправедно пресметан?

Нудиме бесплатна правна помош за потрошувачки или брзи кредити.

kredit-protekt-img-13

Нетранспаретност, подметување на скриени трошоци?

Без грижа, ние сме тука. Ќе ти помогнеме да ги дознаеш твоите права и дали некое право ти е прекршено при користење на потрошувачки кредит.

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè