Гостувањето во Црвена линија на Телма телевизија

Не/транспаретност на финансиските институции, дали доволно јасно ги пренесуваат условите за кредит?

На што треба да обрнете внимание при потпишување на договор за потрошувачки кредит.

Проследете го online гостувањето во Црвена линија на Телма телевизија на Елена Таховска претседател на Здружението Кредит Протект.

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè