Гостувањето во Здраво Македонијо на Канал 5 телевизија

Со какви проблеми се соочуваат корисниците на потрошувачки кредити и како Здружението Кредит Протект може да ви помогне за заштита на вашите права?
Проследете го интервјуто за Канал 5 на Елена Таховска Претседател на здружението на следниот линк.

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè