Гостувањето во Здраво Македонијо на Канал 5 телевизија

Како да спречите злоупотреба на Вашите лични податоци за подигнување брзи кредити?
Како да ги заштитите Вашите лични податоци и што можете да направите доколку веќе ви се злоупотребени истите за подигање кредит од друго лице?
Проследете го интервјуто од Кредит Протект за Канал 5 во утринската програма Здраво Македонијо на следниот линк.

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè