Кој ги заштитува т.н. продавници за пари?

Погледнете го подкастот на Кредит Протект за Гласни Идеи

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè