Актуелни теми
Актуелни теми
admin-pl

Гостување во Здраво Македонијо на Канал 5 телевизија

Слабостите на Законот за финансиските друштва им овозможува на финансиските друштва да го изигруваат законот со цел поголеми профити. Граѓаните се предмет на изигрување и нивните права се злоупотребени. Со

Прочитај повеќе »
Актуелни теми
admin-pl

Гостувањето во Здраво Македонијо на Канал 5 телевизија

Со какви проблеми се соочуваат корисниците на потрошувачки кредити и како Здружението Кредит Протект може да ви помогне за заштита на вашите права?Проследете го интервјуто за Канал 5 на Елена

Прочитај повеќе »
Актуелни теми
admin-pl

Гостувањето во Здраво Македонијо на Канал 5 телевизија

Како да спречите злоупотреба на Вашите лични податоци за подигнување брзи кредити?Како да ги заштитите Вашите лични податоци и што можете да направите доколку веќе ви се злоупотребени истите за

Прочитај повеќе »
Актуелни теми
admin-pl

Гостувањето во Црвена линија на Телма телевизија

Не/транспаретност на финансиските институции, дали доволно јасно ги пренесуваат условите за кредит? На што треба да обрнете внимание при потпишување на договор за потрошувачки кредит. Проследете го online гостувањето во

Прочитај повеќе »

Ние ќе се бориме
за Тебе.

Заслужуваш фер и етички однос од 

Банките и финансиските друштва.

Kонтактирај нè